26 Temmuz 2013 Cuma

KEDİLERDEN YAZ SÜRPRİZLERİ...

Temmuz ayının sonuna geldik neredeyse.Normal şartlarda yaz  ayı demek  bizim için biraz da olsa dinlenme , yeni sezon hazırlıkları,atölyede yapılacak ekstra angarya işler zamanıdır.Fakat henüz hiçbirine fırsat bulamadık.
  İzmirde yaz, şayet yazlığına gidip ayaklarını uzatma şansın yoksa,bunaltıcı sıcaklarla boğuşmak demektir.Ama bu yaz henüz o korkunç sıcakları yaşamadık.Umarım böyle devam eder.Böylelikle çalışmakta bizim için daha konforlu ve keyifli hale dönüştü.Atölye çalışmalarımız haftada iki gün, yaz periyodu içinde devam ediyor.Ve tabi ki çalışmalarımıza renk katan Alaçatı workshoplarımız da çarşambaları Kırmızı Ardıç Kuşunda sürüyor.






         Eveeet şimdi gelelim sürpriz haberimize...İzmirde mobilyanın en özel   adresi Onsa Mobilya ile başlattığımız harika bir çalışma sayesinde hayal ettiğim bir işi gerçekleştirme şansım oldu.Her zevke uygun mobilyayı bulabileceğiniz,özellikle country tarzı mobilya severlerin, kendinden geçeceği, harika modelleri bünyesinde barındıran, kocaman bir plaza Onsa Mobilya.İlk gördüğüm günden beri hayran olduğum mobilyalar üzerinde çalışabilme şansını veren Önder Bey ve  eşi Neslihan Hanıma da çok çok teşekkürler.Boyacı Kedi tasarımı mobilyaları ve aksesuarları Onsa Mobilyada bulabilirsiniz bundan böyle.














Çalışma aralarında muhteşem bir bahçede vakit geçirmenin zevki  bambaşka.





İkinci bir sürprizim daha var.Boyacı Kedide görüp ,almak istediğiniz ürünleri 31 Temmuzdan itibaren www.evium.com dan satın alabilirsiniz.
Biz ürünlerin yapımı ve fotoğraf çekimi aşamalarında çok keyifle çalıştık,çok eğlendik.Umarım sizler de beğenirsiniz.


Henüz bitmemiş olan yazın tadını çıkarın.Yaklaşan bayram tatili kimilerine güzel bir tatil fırsatı,kimilerine sevdikleriyle buluşma zamanı olacak.Herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum.Boyacı Kediden sevgilerle...


7 yorum:

  1. Hayırlı olsun Şeyda hanım,bol kazançlar dilerim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Mehtap Hanım.Bizden de kocaman sevgiler:)

      Sil
  2. herşey gönlünüzce olsun hayırlı uğurlu olsun yeni ortaklıklarınız sevgilerle...

    YanıtlaSil
  3. Boyacı Kedi önümüzdeki günlerde daha çoook büyük başarılara imza atacak. Bu güzel haber de kanıtlıyor ki istekle, zevkle ve titizlikle yapılan her iş başarılı sonuçları beraberinde getiriyor.

    Atölye'nin ablası olarak sizlerle gurur duyuyorum ama şunu da eklemek isterim ki hiç şaşırmadım ! Başarıda tesadüfe yer yoktur ve işlerinize verdiğiniz emek ,döktüğünüz alın teri sizleri çok seven beni- ve benim gibi düşünen pek çok kişiyi - gururlandırıyor.
    Yolunuz açık olsun "Boyacı Kediler !"

    YanıtlaSil