10 Nisan 2012 Salı

BOYACI KEDİ KIPIR KIPIR...

     Biliyorum bloğuma yazmayı çok ihmal ediyorum ama  bana kızmayın ne olur.  Yeni cicilerimizi merak ediyor,görmek istiyorsunuz. 
     Günlerimiz o kadar yoğun geçiyor ki anlatamam. İnanın arı gibi çalışıyoruz. 
Atölyeye gün geçmiyor ki yeni bir kursiyerimiz katılmasın . Hepsi de çok hevesli ,çok heyecanlı... Çoğu  heyecanla ilk objesini  tamamlarken   bir sonrakini   tasarlıyor. O kadar tatlılar ki anlatamam. Ben kursiyerlerimizin hepsini  çok seviyorum , her biriyle ayrı ayrı heyecanlanıyor,tamamladıkları her objeyle onlar kadar gururlanıyorum .








             Şaka maka Boyacı Kedi İzmir'de 6 ayını tamamladı. Bu 6 ayda neler neler yaptık şöyle  bir bakalım mı ?
Son sergimizi açmamızın üzerinden neredeyse 2 ay geçti.




























































Geçen haftalarda bir de İstanbul gezimiz olmuştu hatırlarsanız. Orada Lady Craft'ın 
dünya tatlısı sahibesi  Ayşin ve Shery Wood Art ın sahibesi şekermi şeker Şermin Hanım ile Dekoratif Boyama  Dünyasının yenilikleri hakkında konuştuk,Yurt dışından getirttiği mühürlerin İzmir bayiliğini aldık.Güler yüzleriyle yıllardır tanışıyormuşuz gibi karşıladılar bizi.Bu iki harika hanımla nefis bir gün geçirip,dekoratif mühürlerimizi ve diğer cicilerimizi alıp İzmir'e döndük. Döner dönmezde kursiyerlerimizle büyük bir hevesle yeni oyuncaklarımızla oynamaya koyulduk.













   Vee bu güzel ahşap objelerin  yaratıcısı, Münir Ustamız...Çalışmalarımızda kullandığımız ahşap malzemelerimiz onun yetenekli ellerinde hayat buluyor ve bizlere ulaşıyor.





''Çok yoğunuz ,arı gibi çalışıyoruz ''  demiştim ya.Meşhur kahve saatlerimizi bu arada asla ihmal etmiyoruz.Bahar gelince çiçeklenen cici balkonumuzda keyifli sohbetler eşliğinde kahve saatimize herkesi bekliyoruz...
  





             Dünya tatlısı Hilal hanımcım,ders arasında mutfağımıza girmiş nefis bir kahve hazırlarken...




Bana Atölyemizin yerini soranlar oluyor ; adresimizi bir kez daha vereyim.

6346 sokak (Sport House Cafenin sokağı)  No:20 Alptürk Apt D:1      Bostanlı/İzmir


Bana kurslarla ilgili bilgi almak yada ürün siparişi vermek için 0 530 926 93 03 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz.Her türlü sorunuzu seve seve yanıtlayacağımdan emin olabilirsiniz.

Bir daha bu kadar uzun ara vermeden sizlerle olmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın ve lütfen kendinize çok iyi bakın !
Boyacı Kedi'den size kucak kucak selamlar ,sevgiler... '' 








13 yorum:

  1. Merhaba yapılan her obje birbirinden güzel yapanların ellerine sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcım
      Çok teşekkür ederiz.Güzellikler hep sizinle olsun.

      Sil
  2. Harika ürünlerin nefis fotoğraflarıyla Boyacı Kedimize yakışır dolu dolu bir post olmuş Şeydacığım. Bizlere o büyülü dünyanın kapısını açtığın için,bu kadar tatlı bu kadar güler yüzlü olduğun için ve çok iyi bir öğretmen olduğun için çok çok teşekkürler ! Boyacı Kedi bizin evimiz ,orayı seni ve Aslımız'ı çok seviyoruz. Sevgiyle kal!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülen güzel gözleriyle,Boyacı Kedinin her zaman neşesi ve herkesin sevgilisi birtanecik Colette imiz.Atölyenin kapısından girdiğin anda yaydığın sıcaklık,samimiyet ve nezaket herkesi büyülüyor.İyiki varsın,iyiki bizim canımızsın.Bizde seni çoook seviyoruz..

      Sil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel işler bunlar :D Ankara dan da sizlere sevgiler, güzellikler gönderiyorum arkadaşım :D Benim yerime de kahve için :D

    İzmir e geldiğimde sizleri tanımak isterim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankaralı tatlı arkadaşım,sizi atölyemizde görmek bizleri çok mutlu edecektir.Kahve saatlerimize gülmeyi seven herkesi bekliyoruz.Sevgiyle ve gülümsemeyle kalın hep...:)

      Sil
  4. Muhabbetiniz bol olsun...
    Çok keyifli olduğu gibi hepsi birbirinden zevkli işler çıkmış doğrusu.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel Hanımcım çok teşekkür ederiz.Yolunuz düşerse bekleriz.Sevgiler...

      Sil
  5. MERHABALAAAAR,ŞEYDACIM.RESİMLERİN HEPSİNİ TEK TEK İNCELEMEK EPEY VAKTİMİ ALDI.HEPSİ AMA HEPSİ ÇOK GÜZEL.ATÖLYEN MASAL EVİ GİBİ.HELE O İÇİNDEKİ GÜLEN YÜZLER YOKMU HERŞEYE BEDEL.SENİ VE ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.SEN BİZİM ATÖLYEYİ BASMAYA GELMEDEN BEN GELECEĞİM KENDİMİ TUTAMAYIP GİBİ GÖRÜNÜYOR VALLA.BRAVO,BU DURUMDA BANA ŞAPKA ÇIKARMAK KALIYOR SANIRIM.YENİ POSTLARI MERAKLA BEKLİYORUM.ARAYI FAZLA UZATMA LÜTFEN.SEVGİLER ÇAĞLA.

    YanıtlaSil
  6. Çağlacım,Mehtap Ablacım ve Yasemin Ablacım.Sizler gibi güzel işler yapabilmek için gece gündüz çalışıyoruz.Sizlerden gelen güzel yorumlarda ayaklarımızı yerden kesiyor.Çook çok teşekkürler yorumlarınız ve dostluğunuz için.Sabırsızlıkla bekliyoruz sizi.Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. O ferforje sehpa ne kadar şirin öyle, pembe beyaz evede bayıldım.Hele mutfak nasıl cici bir mutfak öyle.Ne kadar keyifli gözüküyor herşey, keşke bir kahveye uğrayacak kadar yakın olabilseydik.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Fulya Hanımcım güzel yorumunuz için çok teşekkürler.Boyacı Kediden sevgiler gönderiyoruz size...

    YanıtlaSil
  9. çok renkli ve cıvıl cvıl boyacı kediyi çok beğendim . Başarılar

    YanıtlaSil