21 Şubat 2012 Salı

YENİDEN ATÖLYEMİZDEYİİİZ....:)

            Bir haftalık sergi maratonumuzun ardından yeniden atölyemize kavuştuk.Yaptıklarımızı paylaşmak,sergilemek,insanlarla kaynaşıp sohbet etmek çok keyifli elbette,ama atölyemizide çook özledik.Dünden beri mutlu mutlu çalışıyoruz atölyede.
           Öncelikle sergimizden birkaç kareyle başlayalım söze;

Hep birlikte güle oynaya taşıyıp,bir çırpıda yerleştirdik sergimizi.


        İlk günümüzde iki sürpriz misafirimiz vardı.Sevgili Ece Aymer ve Buket Ankaradan bizleri görmeye geldiler.


         Atölye partnerim sevgili Aslı.Tek marifeti boyama değil,yaptığı kişiye özel tasarım pastaları ve kurabiyeleri görmelisiniz. www.kurabiyekokusu.blogspot.com sitesini ziyaret ederek Aslının muhteşem pastalarını görebilirsiniz.

          Sebişim oğlu Kaan Batu yu babasına bırakabildiği kısa bir aralıkta 
soluğu yanımızda aldı.Güzel arkadaşım Sebinin www.pembeyastık.blogspot.com adlı sitesini de görmeyi ihmal etmeyin bence...
 









Bu basamağımızın bir tarafını gösterip,diğer tarafını göstermemek olmazdı değil mi...


Her evde bir alman gümüşü tepsi varmış,ülkemizde onsuz ev olmuyor sanırım..:)) O tepsileri böyle boyayıp,yeniden yaratmaya ne dersiniz...


Deniz Hanımın Foçada denizden bulduğu taşa yaptığımız cicişimiz...





Sevgili dünya tatlısı Nilgün Hanım ın,yani blog dünyasının Colette ini bilmeyen yoktur herhalde blog kullanıcılarından....www.evimiseviyorum.blogspot.com  .Colette imizin sevgi dolu dünyasını keşfetmek için bu adresi unutmayın...




Umarım sergimizdeki gezintimizden memnun kalmışsınızdır.
Gelelim bugün atölyemizee...Bugün Deniz Hanım ın bitirdiği harika kapı süsümüzü paylaşmadan bitiremeyeceğim...


Sevgiyle kalın...Hayatınızdan renkler ve sevgi eksik olmasın...


13 yorum:

  1. Merhaba Şeyda hanım her kare fotoğraf ayrı güzel paylaştığınız için teşekkürler sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcım çok teşekkürler.Sizin yaptığınız güzellikleri de keyifle takip ediyorum.Sevgiyle kalın...:)

      Sil
  2. Sevgili Şeyda hanımcığım ,her şey o kadar güzeldi ki ...Çok yoruldunuz ama değdi inanın. Sergimizi gezen herkesin beğeni dolu bakışlarının yorgunluğunuzu alıp götürdüğüne eminim . Başta siz olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün Hanımcığım,gerçekten sergimizi gezen insanların tepkileri bütün yorgunluğumuza değdi.Sizlerin de emeğinize sağlık,çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Hepsi birbirinden güzel, çalışmalarınız çok farklı ve harika görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili hobilerim ve ben, güzel yorumunuz için çok teşekkürler.Sevgiler...

      Sil
  4. O gümüş tepsiye bayıldım.Bendede var bir tane nişan tepsim.Ama kötü olmuştu baya, hatırası var diyede atamıyordum.:) Nasıl boyayabilirim onu bu şekilde? Birara fırsat bulursanız yazıverin Şeyda hanımcım, yapım aşamalarını size zahmet :)
    Sergi çok keyifli geçmiş belliki :) Çok severim ben sergileri, bütün emeklerinizin hepsini birarada görmenin keyfi, beğeni toplamanın keyfi bütün yorgunluğu alır götürüverir.Ellerinize, emeklerinize sağlık.
    Kolaylıklar :)

    YanıtlaSil
  5. Fulya Hanımcım
    Sergide farkettim,herkesin evinde mutlaka en az bir tane varmış bu tepsilerden.Demekki ülkemizde çeyizlerin olmazsa olmazıymış.:))Yapım aşaması biraz uzun sürüyor ama sonuç çok güzel olduğu için değiyor.Şöyle ; Önce tepsiyi kapatıcımızla(primer) iki kat boyayıp,boya tutabilir hale getiriyoruz.Daha sonra altta görmek istediğimiz renge boyuyoruz.Boya kuruduktan sonra iki kat sentetik vernikle güzelce vernikliyoruz.Vernik kuruyunca üst renk boyası ile 2-3 kat boyuyoruz.En son hepsi bittikten sonrada,selülozik tinerle silerek eskitiyoruz.Şimdiden kolay gelsin.Sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim :) Benimle birlikte birçok kişininde işine yarayacaktır bu bilgi :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Şeyda ve İzmir öğrencileri.... Herşey o kadar cıvıl cıvıl ve güzel ki.. Hepinizin ellerine sağlık.. En kısa zamanda yeni eserlerinizin fotoğraflarını merakla bekliyoruz... Ankara'dakiler sıkı takipçileriniz ona göre... Ne güzel dostluklar paylaşılıyor İzmir'de.. Bunda en büyük emek sevgili Şeyda'nın tabi ki.. Başarılarınızı devamını diliyorum..

    YanıtlaSil
  8. birine değil hepsine bayıldımm.sevgi katılarak yapıldıkları o kadar belli ki yüreğinize sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz.Sizin de yüreğinize sağlık.İzmirden kucak kucak sevgiler...

      Sil
  9. şeyda hanım atölyenizin telefonuna nereden ulaşabilirim acaba :) bilgi almak için aramak istiyorum :) e-posta adresim: lasangria1907@gmail.com

    YanıtlaSil