12 Mayıs 2012 Cumartesi

Dünyanın En Özel Duygusu Annelik...



2006 Eylül ayında kızım İmgeyi kucağıma aldım.O günden itibaren, dünyaya bakışım tamamen değişti.Dünyanın en özel sevgisini onunla yaşadım.Eşimle, hep bir kızımız olsun isterdik.Adı bile yıllardır belliydi.Hatta hamileyken, cinsiyet öğrenmeye giderken,peki ya erkek olursa sorusu, son dakikada aklımıza geldi.Kendimizi ,bu fikre de hazırlamamız gerekiyordu.Elbette ki erkekte olsa çok sevecektik ,ama kendimizi, İmgemiz fikrine yıllardır öyle kaptırmışız ki,ikinci alternatifi düşünmedik bile.Öğrenmeden birkaç gün önce erkek ismi düşündük ve Kuzey olsun dedik.Doktor kızımız olacağını söylediğinde havalara uçtuk.Ve nihayet, yıllardır ismiyle bizimle olan İmgemiz ,artık aramıza katıldı.
Artık o 6 yaşında kocaman bir kız oldu.Ve anneler günü için,heyecanla programlar yapıyor. 
Başta anneciğim olmak üzere,tüm annelerin bu özel gününü kutluyorum.İsteyen herkesin de kısa zamanda bu güzel duyguyu tatmalarını diliyorum.


Boyacı Kedinin cicilerinden de küçük bir kesit var elbette.


Ben bu baykuşu yeriim.Nasılda komik bakıyor öyle değil mi?



Aslışım çok şeker oldu bunlarda.Resimlere bakarken tekrar hayran oldum.

Vee son olarakta yuvalarına emeğini,yüreğini veren dişi kuşlara Mehtapcığımın harika kuşevi ile veda ediyorum.Sevgiyle ve hep özel kalın...





6 Mayıs 2012 Pazar

HIDIRELLEZDE DİLEDİĞİNİZ HERŞEY GERÇEK OLSUN...

           İşte yine bir pazar ve yine blog yazmak için klavyenin başındayım.Anlatacaklar o kadar çok biriktiki hangisinden başlayacağımı şaşırdım.Öncelikle bizi mesajlarıyla,ziyaretleriyle,telefonlarıyla yalnız bırakmayan kocaman yürekli güzel dostlarımıza çok teşekkür ederek başlıyorum.Hıdırellezde sizler içinde dilek diledim,gül ağacının altına koydum geceden ve sabah denize attım.Dilerim hepimizin dilekleri gerçekleşir.Benim geçen sene hıdırellezde dilediklerimin neredeyse hepsi gerçekleşti.




Geçtiğimiz haftalarda sevgili Esra Tuğcu atölyemize bizleri görmeye geldi ve bizi çok mutlu etti.Sığacıktaki şirin atölyesinde inanılmaz güzellikler yapıyor.Yaptığı minicik evler,çiçekler,pastalar...neler neler var.Gören herkesi büyüleyen, bu güzel dükkanı, sığacık a yolu düşenlerin, mutlaka görmesini tavsiye ederim.Resimlerde gördüğünüz, elimdeki muhteşem kağıt havluluğu atölyemiz için yapmış.İnsan bakmaya doyamıyor öyle değil mi...Zet Atölyenin tatlı sahibesine kocamaan sevgilerimizi gönderiyoruz.Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti.Boyacı Kedi sizi çok seviyor..






Geçtiğimiz haftalarda beni çok mutlu eden bir diğer konukta çook eski dostum,bitanecik Yeşimcim oldu.Atölyede yapılanları, İstanbulda uzaktan izlemekle yetinemedim,ben de yapıcam işte diye, çıktı geldi ve görmüş olduğunuz kapı gazeteliğini yaptı.


Bu güzel saksıyı Narlıderede ahşap boyama eğitmenliği yapan sevgili Kadriye Hanım yapmış ve atölyemizin en güzel köşesinde yerini aldı.Güleryüzlü ve araştırmacı ruhlu bu tatlı hanımı biz çok sevdik.



Atölyemize gelenler oluyor,ama bu arada biz de gezmeyi ihmal etmiyoruz.Salı grubumuzdan, birkaç güzel hanımla ,kemeraltına indik geçen hafta.Malum İzmirde hava harika bu aralar,en güzel zamanları İzmirin.Gezdik,dolaştık,alışveriş yaptık,yemek yedik ve tabiki meşhur fincanda pişen, dibek kahvesinden içtik.Harika bir gün geçirdik.


Birazda atölyede yapılanlara gözatmaya ne dersiniz...













Sevgili Natalia evlerinin kapısına ,böyle  bir isimlik yaptı.Kapıya gelenler, 10 dakika içeri giremez bu güzel şeyi incelemekten...


Hilal Hanım 2 ay önce atölyeye geldiğinde, başarabilir miyim bilmiyorum,   diye kursa başlamıştı.Yaptığı yaklaşık 80 parça üründen ikisi bu.Yorumu size bırakıyorum.Sizce de harika değiller mi?
















 Özgülcüm kaneviçeleri de kendisi işlemiş.İlk kaneviçe çalışmasıymış.Çook güzel olmuşlar .


















 Şunun güzelliğine bakar mısınız.Dün sevgili Pervinle  yaparken çok eğlendik.Pervin e ve  büyük bir özveriyle taa Manisadan her hafta atölyemize  dünya tatlısı eşini kursa getiren  Raci Beye çok çok teşekkür ederim.Yüzünüz hep gülsün...






Kapı gazeteliğimizin, tüm detayları mevcut.Mühür mumundan, mektuba, hepsi var...

























 Malum önümüzdeki hafta anneler günü.Anneler günü siparişlerimizi yetiştirmek için, gece gündüz çalışıyoruz.Panolarımızın bir kısmını, Aslı mutfak tezgahına sıralamışken, kaçırmayıp resimledik.


Derslerden arta kalan zamanlarda siparişler için çalışıyoruz.Ve işte sonuç...:)))




Sıcacık muffin ve çay kokusu yayıldıktan sonra atölyede çalış çalışabilirsen.Sonrada yaz geliyor,rejim mi yapsak,spor mu,hay allah ne yapsak.....? diye panik yapıyoruz...:))Ama yinede bulduğumuz her boşlukta bunları yapmaktan geri kalmıyoruz...:)




Geçtiğimiz haftalardaki Foça gezintimizden bir kareyle sizlere veda ediyorum.Hıdırellezde dilediğiniz herşey gerçek olsun.Tüm yaşantınız bahar tadında taze,ışıltılı ve keyifli geçsin.Boyacı Kediden sevgiler...